U kunt tijdens de lockdown nog gewoon bij ons terecht
voor reparaties en service aan uw fiets.

Wij staan graag voor uw klaar en houden de werkplaats
tijdens onze reguliere openingstijden geopend.

De winkel/showroom is gesloten vanwege de aangescherpte maatregelen.
Oriënteert u zich toch graag al op een nieuwe fiets of heeft u accessoires of onderdelen nodig? Bel ons dan gerust of stuur een e-mail.
In overleg zoeken we samen naar een passende oplossing.


PROFILE PETER GAHLER 'DE FIETSSPECIALIST', WAAR U MEER MAG VERWACHTEN ....
U ervaart het meteen, hier wordt met liefde voor het vak gewerkt. Die liefde voor het vak vertaalt zich in een verrassend en gevarieerd aanbod aan fietsen, onderdelen en accessoires, maar ook in de expertise van ons team. We garanderen u het beste advies op maat, uitgebreide service en staan met plezier voor u klaar. Vóór, tijdens en zeker ook na uw aankoop.

Het team
Als vast team van drie staan wij, Peter, Daniëlle en Paul, al jaren samen voor u klaar. Het is onze passie voor het vak, de gedrevenheid voor kwaliteit en advies op maat waardoor wij graag met onze klanten in gesprek gaan om de beste service te kunnen bieden..

Bij Profile Peter Gahler de Fietsspecialist, staat vakmanschap voorop.  Zo kunnen we u de beste service en kwaliteit bieden en van een deskundig advies voorzien. We verkopen niet zomaar fietsen, wij adviseren u welke fiets het beste bij u past. Daarom nemen we ook graag de tijd voor u om erachter te komen wat u precies zoekt in een fiets. We streven ernaar om voor iedereen de ideale fiets te selecteren. Vertel ons wat uw wensen zijn en ga, samen met ons vakkundig personeel, op zoek naar het geschikte model. Uiteraard kunt u bij Profile Peter Gahler ‘de Fietsspecialist’ altijd een proefrit maken om zeker te zijn van uw keuze.

We hebben een ruim assortiment fietsen van  bekende A-merken zoals Gazelle, Sparta, Trek, Cube en Dutch ID.               

Kom gewoon eens langs! Wij helpen u graag.