Nieuwe mountainbike kopen

Je hebt besloten dat je een nieuwe mountainbike wilt kopen. Er zijn een aantal aspecten die een belangrijke rol spelen en waar je goede keuzes in moet maken, om het meeste fietsplezier eruit te halen.

Het begint allemaal met je doel, ben je iemand die de mountainbike pakt op zondagmorgen voor een rit door de bossen? Of train je vaker per week, misschien wel in teamverband, en zoek je daarom een mountainbike met een goede afmontage? Bekijk het assortiment CUBE mountainbikes en racefietsen online. Ook voor kinderen!

Kom je naar de winkel, dan krijg je ook gratis persoonlijk advies en kunnen we je meer vertellen over service en onderhoud.

Proefrit gratis

Heb je een mountainbike op het oog, maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Kies er dan voor om een gratis proefrit te maken. Je ervaart de wegligging, stuurgedrag en snelheid die je kunt maken met de fiets. En bovenal, je merkt hoe het fietscomfort je ligt. Een proefrit is vrijblijvend en één van onze services waar je voor kan binnenlopen.

Persoonlijke aanbieding

Iedereen is anders, en elke sporter heeft andere fietsbehoeften. Samen met jou bepalen we in de winkel welke mountainbike of racefiets het beste aansluit bij jouw wensen. Ons adviserend personeel heeft veel expertise op het gebied van sportfietsen en vertelt je graag welke aspecten belangrijk zijn bij het aanschaffen van een nieuwe mountainbike of racefiets. Heb je een goede testrit gehad en ben je overtuigd? Dan maken wij een persoonlijke aanbieding voor je. Dat houdt in dat we een speciaal aanbod maken van jouw fietskeuze, in combinatie met eventueel gekozen fietsaccessoires, onderhoud en garantie.

Eerste onderhoud gratis

Koop je je fiets in de winkel, dan krijg je het eerste onderhoud gratis. Wij adviseren elke klant om zijn of haar mountainbike elk jaar een beurt te geven. Zo blijft je fiets langer in topconditie en heb je er langer plezier van. De eerste beurt is bij een mountainbike gratis. Tijdens het eerste onderhoud controleren we alles en kijken we of eventueel de zithouding nog aangepast moet worden.

Veiligheid voorop!

Fietsen is een sport, je begeeft je in de natuur en soms ook in de bebouwde kom. Veiligheid speelt een belangrijke rol. Daarom adviseren wij altijd een goede fietshelm te dragen en je handen te beschermen met speciale fietshandschoenen. Deze zijn er in allerlei soorten en maten. In de winkel is er een breed assortiment fietsaccessoires beschikbaar.

Servicepas

Meer service met de servicepas.

Als u een nieuwe fiets koopt bij Profile Peter Gahler, dan willen we dat u 100% tevreden bent en optimaal fietsplezier beleeft. Daarom krijgt u gratis de Profile sevicepas met een servicepakket.