Bedrijfsprofiel

PROFILE PETER GAHLER 'DE FIETSSPECIALIST', WAAR U MEER MAG VERWACHTEN .....

U ervaart het meteen, hier wordt met liefde voor het vak gewerkt. Die liefde voor het vak vertaalt zich in een verrassend en gevarieerd aanbod aan fietsen, onderdelen en accessoires, maar ook in de expertise van ons team. We garanderen u het beste advies op maat, uitgebreide service en staan met plezier voor u klaar. Vóór, tijdens en zeker ook na uw aankoop.

Het team

Als vast team van drie staan wij, Peter, Daniëlle en Paul, al jaren samen voor u klaar. Het is onze passie voor het vak, de gedrevenheid voor kwaliteit en advies op maat waardoor wij graag met onze klanten in gesprek gaan om de beste service te kunnen bieden..

Onze mensen zijn speciaal opgeleid voor het repareren van uw fiets. Als professionele organisatie geven wij natuurlijk ook kwaliteitsgarantie. Dit betekent voor u altijd de zekerheid van een goed gerepareerde fiets.

Bij Profile Peter Gahler de Fietsspecialist, staat vakmanschap voorop.  Zo kunnen we u de beste service en kwaliteit bieden en van een deskundig advies voorzien. We verkopen niet zomaar fietsen, wij adviseren u welke fiets het beste bij u past. Daarom nemen we ook graag de tijd voor u om erachter te komen wat u precies zoekt in een fiets. We streven ernaar om voor iedereen de ideale fiets te selecteren. Vertel ons wat uw wensen zijn en ga, samen met ons vakkundig personeel, op zoek naar het geschikte model. Uiteraard kunt u nij Profile Peter Gahler ‘de Fietsspecialist’ altijd een proefrit maken om zeker te zijn van uw keuze.


Profile Gahler ‘de Fietsspecialist’ heeft een ruim assortiment fietsen, onderdelen en accessoires van bekende A-merken waar we premium dealer van zijn, zoals Gazelle, Sparta en Batavus. Ook kunt u bij ons terecht voor de sportieve fietsen van Cube, Trek bicycles, Shimano, Spiuk Lezyne, Fastrider en Basil. Bekijk ons assortiment nieuwe fietsen, tweedehands fietsen, fietsaccessoires en fietsonderdelen online.

Kom gewoon eens langs! Wij helpen u graag.

Koninginneplein 10
5951LC  Belfeld/ Gemeente Venlo, Limburg
Tel. 077-4753334

Al sinds 1990 gevestigd in Belfeld.