Maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan

Maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan

Wij staan voor je klaar

Fietsen is gezond. Het zorgt o.a. voor gezonde spieren en longen én het helpt tegen stress. Daarnaast is de fiets voor veel Nederlanders een onmisbaar vervoersmiddel. Om deze reden wil Profile 'de Fietsspecialist' je juist in deze tijd graag blijven helpen; zowel online als in de winkel.

Winkelbezoek Indien je je niet helemaal fit voelt, verzoeken wij je vriendelijk om niet naar de winkel te komen. Je (nieuwe) fiets bewaren wij met alle plezier tot je weer in staat bent om hem op te halen. Bij een bezoek aan jouw Profile 'de Fietsspecialist' winkel kan je erop vertrouwen dat de volgende maatregelen in acht genomen worden:

• Handen worden extra vaak gewassen. • Er wordt minimaal 1,5m afstand gehouden van elkaar. • Hoesten en niesen wordt gedaan in de elleboog. • Deurklinken en pinapparaten worden regelmatig schoongemaakt. • Handcontact wordt vermeden. (Wij vragen je dus vriendelijk om te betalen met pin of contant geld op de toonbank te leggen.) Wil je liever niet naar de winkel komen? Je kunt je aankoop ook via onze website doen. Wij zorgen dan dat je aankoop thuis wordt bezorgd.

Wij rekenen op je begrip en wensen iedereen het allerbeste in deze tijd


Reacties

Note: HTML is not translated!